Christian Brüls geeft eerlijk toe dat er nog geen sprake is van topvorm en komt ook met verklaring
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Brüls heeft zijn plek bij het nieuwe Westerlo nog niet gevonden

Christian Brüls geeft eerlijk toe dat er nog geen sprake is van topvorm en komt ook met verklaring

Christian Brüls en Westerlo hebben na twee speeldagen in 1B het maximum van de punten. Enkel tevredenheid in de Kempen zou je dan denken, maar dat is toch niet helemaal het geval. Brüls weet dat de ploeg nog beter kan en wil vooral zichzelf nog meer zien renderen.

Durven voetballen. Daar zal volgens Brüls nodig zijn als Westerlo de goede resultaten wil aanhouden. "Het gebeurt nog dat we te veel nadenken", oordeelt de aanvallende middenvelder. "Dat we een beetje te afwachtend spelen en te weinig durf tonen."

Het ligt zeker niet aan de fysiek 

Christian Brüls

Ook zelf maakt de man die in februari terug naar de Kempen werd gehaald voorlopig nog een onrustige indruk.  Dat geeft Brüls ruiterlijk toe. "Ik hoop dat de beter vorm er zo snel mogelijk aankomt. Het ligt zeker niet aan de fysiek. Het is wel lang geleden dat ik een volledige voorbereiding heb meegedaan. De voorbereiding was wel goed, maar dat telt niet. Enkel in de competitie is het om de punten te doen."

Ondanks dat de basiself grotendeels ongewijzigd is, zijn er hier en daar wat aanpassingen aangebracht. Er moeten dus toch weer wat automatismen in gesleept worden. "Het is nog een beetje zoeken naar mijn plaats op het veld, zoeken naar de goeie positie. Dat zal stilletjes aan wel komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties