Vreven heeft duidelijke boodschap voor Beerschot-spelers: "Dit is een wake up call"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 16 reacties

Stijn Vreven was niet blij met wat zijn spelers op de mat legden

Vreven heeft duidelijke boodschap voor Beerschot-spelers: "Dit is een wake up call"

Dat Stijn Vreven vrijdagavond niet blij was met de prestatie van zijn ploeg was een understatement. Zijn sleutelspelers gaven zelf ook al aan dat er iets scheelde met de mentaliteit. OHL counterde hen ondersteboven...

De persbabbel van Vreven was voorspelbaar. De coach spaart zijn spelers niet als ze zo acteren. "Als je met 3-0 verliest moet je eigenlijk niet te veel praten", zei Vreven. "Maar ik denk toch dat iedereen eens in de spiegel moet kijken. We kunnen veel teams verslaan als we mentaal op hetzelfde niveau zitten, maar als we daar niet zitten, dan lukt het ons ook niet."

"Dit is een wake-upcall voor bepaalde spelers. Ze moeten beseffen dat ze mentaal ook klaar moeten zijn om in 1B te spelen. Daar gaat het niet enkel om mooi voetbal, maar zeker ook om spirit, drive en het winnen van duels en van tweede ballen. Daar hebben we een heel goed lesje in gekregen."

Hoe OH Leuven hen opving en hun sterke punten wegnam, was wel pijnlijk. "We zijn kapot gespeeld op mentaal gebied én op de counter. OHL had een sterk blok gezet op de as van het veld en wij benutten te weinig de flanken. Daar lag wel heel wat ruimte, maar we speelden daar te weinig op in. Deze nederlaag komt aan... we zijn dit niet gewoon. Het is nu aan ons om er de nodige lessen uit te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties