Reactie De Boeck weet waar het schoentje wringt bij Sporting Lokeren: "Daar ligt ons probleem"

Nils Wens vanuit Lokeren
| 15 reacties
De Boeck weet waar het schoentje wringt bij Sporting Lokeren: "Daar ligt ons probleem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren is met een valse noot aan de competitie begonnen. Ze verloren gisteren thuis van OHL met 0-2 en daardoor staan ze alleen laatste met 1 op 12. De Boeck weet waar het schoentje wringt.

Sporting Lokeren heeft gisteren dan wel verloren, toch speelden ze niet zo slecht. "We starten goed aan de wedstrijd en dan hoop je dat het doelpunt valt, maar het valt dan niet en het is ons groot probleem", aldus De Boeck.

"We kregen kansen op Beerschot en we kregen ook kansen op Union. Amano vandaag ook op een meter van het doel, maar hij trapt over. Deze momenten moeten we nemen en als je het niet neemt, wordt het moeilijk in voetbal, zo gemakkelijk is het. Als de tegenstander scoort, gaan die hoofdjes ook weer even naar beneden", legt De Boeck uit.

Tweede helft

Ook over het begin van de tweede helft was De Boeck tevreden. "We kwamen goed uit de kleedkamer met goed voetbal vooruit, maar in de zestien meter creëren we te weinig. We zijn niet scherp genoeg op de ballen in de zestien meter en dan blijft het een moeilijk verhaal. Als je maar één doelpunt maakt in vier matchen en geen doelpunten kan forceren, blijft voetbal een moeilijk verhaal en vooral een frustrerende bezigheid voor een trainer", concludeert De Boeck

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties