Slim: Kompany gebruikte Testimonial ook als teambuilding en vertrouwensopkikkertje
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 14 reacties

Vincent Kompany gebruikte Testimonial ook als teambuilding

Slim: Kompany gebruikte Testimonial ook als teambuilding en vertrouwensopkikkertje
Foto: © photonews

Anderlecht is vandaag terug afgereisd naar België. De volledige kern van Vincent Kompany was aanwezig bij zijn testimonial bij Manchester City. Het aangename aan het nuttige koppelen, noemt men dat.

Want Kompany heeft zijn testimonial gebruikt om er ook een teambuilding van te maken. Yari Verschaeren, Nacer Chadli en Hendrik Van Crombrugge reisden na de wedstrijden met de Rode Duivels zelfs apart af naar Manchester, waar ze het team vervoegden.

Anderlecht trainde woensdag en donderdag nog op de trainingsvelden van City. Woensdag waren ze aanwezig bij de wedstrijd, waarbij sommigen zelfs speelminuten kregen. Slim gezien, want Kompany pompte zo het vertrouwen van sommigen op. Want er waren toch wel wat vraagtekens bij de Engelse pers toen Cobbaut, Chipciu, Saief en Luckassen invielen in de sterrenmatch.

Op Elias Cobbaut wordt de volgende wedstrijden gerekend om centraal in de defensie te staan. Na een moeilijk seizoensbegin waarbij hij zelfs niet in de wedstrijdkern zat, wordt hij nu dus een belangrijke pion. Door hem het veld te laten opkomen voor Sergio Agüero zit het momenteel wel snor met zijn vertrouwen. Cobbaut postte achteraf trots een foto met 'El Kun' op zijn Instagram.

Michel Vlap kende dan weer een terugval en mocht ook opdraven. Net als Kenny Saief, Hotman El Kababri en Alexandru Chipciu, die straks ook wel eens terug een kans kunnen krijgen als er iets met Sardella of Dewaele gebeurt... Luckassen is dan weer de back up van Sandler en Cobbaut. Een paar dagen voor de belangrijke match tegen Antwerp heeft 'The Prince' bij zijn eigen ploeg ook de banden aangescherpt, zonder trainingsdagen te verliezen. Een opkikkertje kon iedereen bij paars-wit wel gebruiken...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties