🎥 Neymar krijgt wind van voren bij rentrée, maar haalt zijn gram en vloert Matz Sels met fantastische omhaal

🎥 Neymar krijgt wind van voren bij rentrée, maar haalt zijn gram en vloert Matz Sels met fantastische omhaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De relatie tussen Neymar en zijn club PSG is danig verzuurd. Het was dan ook uitkijken want dat zou geven in de thuismatch tegen Strasbourg, want de Braziliaanse aanvaller zou toch zijn eerste speelminuten uit de competitie krijgen. Uiteraard wist hij zijn stempel te drukken.

Dat niet alles al vergeten en vergeven is, bleek uit een mededeling van CUP, de Ultra's oftwel de harde kern van PSG. "Neymar is één van de grootste voetballers uit zijn generatie", klonk het. "Maar dat is voor ons van geen belang. Wat wij Neymar verwijten, is zijn gebrek aan respect voor onze club."

Dat bleek ook voor en tijdens de wedstrijd tegen Strasbourg. Toen de omroeper voor aanvang van de match zijn naam afriep, was er al het nodige boegeroep. Ook na de aftrap werd de sterspeler niet gespaard door de fans van de eigen ploeg. Hij werd bij elk balcontact uitgefloten en kreeg termen als 'hoerenzoon' naar het hoofd geslingerd.

Sels pas gevloerd in extra tijd

Antwoorden deed hij met de voeten en wel in blessuretijd. PSG had 90 minuten lang de tanden stuk gebeten op de tegenstander. Matz Sels leek de nul te houden in het Parc des Princes, tot de extra tijd aanbrak. Een weergaloze omhaal van Neymar - paal binnen - hield de punten thuis. Hij vierde sobertjes en niet alle thuissupporters applaudiseerden, maar de overwinning was een feit. Willen of niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties