Clement hoopt op mirakels tegen Real en PSG maar beseft: "Daarom is dat ene puntje extra zuur"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Brugge
| 60 reacties

Clement beseft dat de strijd om plaats 3 er niet makkelijker op is geworden na het gelijkspel tegen Galatasaray in eigen huis

Clement hoopt op mirakels tegen Real en PSG maar beseft: "Daarom is dat ene puntje extra zuur"

In groep A lijkt de strijd om de derde plaats, op papier dan toch, er een te zullen worden tussen Club Brugge en Galatasaray. Blauw-zwart kwam thuis niet verder dan een 0-0 tegen de Turken, dus zal het wellicht op verplaatsing moeten gebeuren. Of niet?

Philippe Clement beaamde dat, al ziet hij ook wel mogelijkheden tegen de andere teams in groep A. "Wij gaan in elke wedstrijd punten proberen te halen. In het verleden heeft Club al voor mirakels gezorgd tegen wereldploegen, nu krijgen we er opnieuw twee", verwees de trainer van Club Brugge naar PSG en Real Madrid.

Zuur

"Die derde plaats is nu moeilijker geworden omdat het op verplaatsing toch altijd lastiger is dan thuis", blikte hij al even kort vooruit op de volgende confrontatie met Galatasaray.

"Die wordt uiterst belangrijk voor de derde plaats en daarom is het zuur dat we vandaag niet krijgen wat we verdienen. Dan hadden we in een heel andere situatie gezeten", besloot Clement. Hij doelde daarmee op het feit dat Club de meeste kansen had en naar eigen zeggen een strafschop verdiende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties