Mignolet en Rits unisono: "Op dit niveau moet je zo'n kansen afmaken"
Redactie vanuit Brugge
| 1 reacties

Mats Rits en Simon Mignolet balen dat Club Brugge niet kon scoren uit de resem doelkansen

Mignolet en Rits unisono: "Op dit niveau moet je zo'n kansen afmaken"

Club Brugge heeft een puntje thuisgehouden na een brilscore tegen Galatasaray. Geen goals dus, maar wel kansen, maar de efficiëntie ontbrak, vooral bij Club Brugge. Daar zijn Simon Mignolet en Mats Rits rouwig om.

"Kijk, op dit niveau moet je de kansen die je krijgt ten volle benutten", was Rits' eerste reactie na de partij. Ricca, Openda, Mitrovic, Okereke en Dennis, allemaal kwamen ze in scoringspositie.

"Als we het afmaken houden we de drie punten hier, maar nu moeten we het met een puntje stellen terwijl er meer inzat", aldus Rits die niet verbaasd was dat hij in de basis mocht beginnen.

Niet de Pro League

"Het is niet zoals in de Jupiler Pro League waar je tien kansen kan creëren om er dan twee te scoren. Dit is de Champions League", benadrukte Simon Mignolet, die zijn netten met een cruciale redding schoon hield. "Uiteraard ben ik daar blij mee, maar ik stel het team voorop en daarom vind ik het jammer dat we hier niet meer uit konden putten. Maar ik ben niet ontgoocheld", aldus de sluitpost van blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties