🎥 Recidivist Loris Karius schat een uittrap helemaal verkeerd in

Hannes Van Gael
| 4 reacties

We kennen Loris Karius als de doelman die twee jaar geleden een basisstek veroverde onder de lat bij Liverpool ten koste van Simon Mignolet, maar ook van zijn blunders in de finale van de Champions League tussen de Reds en Real Madrid. Het blunderen is hij nog niet verleerd.

Donderdagavond ontving kreeg het Slowaakse Bratislava Besiktas over de vloer in het kader van de Europa League. Al in de veertiende minuut kon Sporar van de thuisploeg een vreselijke blunder van Karius afstraffen.

De Duitse doelman wou de bal uit zijn strafschopgebied gaan wegkoppen, maar hij ging onder de bal door. Besiktas kwam nog terug van die achterstand en maakte zelfs de 1-2. Na de rust gingen de Slowaken er echter nog op en over. Het werd 4-2.