José Mourinho niet mals voor zijn opvolger
Dennis Rosiers
| 5 reacties

José Mourinho niet mals voor Ole Gunnar Solskjaer

José Mourinho niet mals voor zijn opvolger
Foto: © photonews

Manchester United kent een moeizaam seizoensbegin. Na het verlies van afgelopen weekend tegen West Ham (2-0) staan de Red Devils pas op een zevende plaats na 2 zeges, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen.

Dit weekend bleek West-Ham in Londen veel te sterk voor Manchester United. Het werd 2-0 voor de Hammers na doelpunten van Yarmolenko en Cresswell. En de matige competitiestart van United gaat niet onopgemerkt aan José Mourinho voorbij. De Portugees was coach van United van 2016 tot 2018, waarna Ole Gunnar Solskjaer hem opvolgde.

Voor de camera's van Sky Sports bleek The Special One niet onder de indruk van het werk van zijn opvolger. Volgens Mourinho was er niets positiefs op te merken aan het spel van de Mancunians tegen West Ham. "We waren vorig seizoen niet goed, maar ik zie dit seizoen geen enkele verbetering. De drie aanwinsten (Maguire, James en Wan-Bissaka, nvdr.) zijn goed, ze brengen kwaliteit bij. Maar de ploeg als geheel, dat vind ik maar niets op dit ogenblik. Ik ben dan ook niet verrast door het resultaat tegen West Ham", besluit José Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties