Beker van België is een kans voor Antwerp om Europese exit te vergeten: "Geen test, alles geven om door te gaan"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 33 reacties
Beker van België is een kans voor Antwerp om Europese exit te vergeten: "Geen test, alles geven om door te gaan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond ontvangt Antwerp tweedeklasser Lokeren in de 1/16 finale van de Beker van België. Aangezien er net naast Europees voetbal werd gegrepen zal de club er nu alles aan doen om zo ver mogelijk te geraken in die bekercompetitie.

De Europese uitschakeling -het drama tegen AZ met rode kaarten voor Mbokani en Lamkel Zé, weet u nog- is bijzonder hard aangekomen bij de club met stamnummer 1. Een succesvol bekeravontuur zou veel kunnen goedmaken.

"Nu moeten we in elke competitie ons voor de volle 100% geven. Er zit voldoende kwaliteit in de kern en de coach zal met kwaaltjes en vermoeidheid rekening houden om dan zijn sterkste elf op te stellen", liet Faris Haroun optekenen. "We zullen het veld op stappen om door te gaan. We nemen die match niet op als een test."

Jelle Van Damme

Het bekerduel zal in het teken staan van Jelle Van Damme, die deze zomer einde contract was bij RAFC en mocht beschikken. "Voor hem wordt de match specialer dan voor ons. Hij keert terug naar een club waar hij geliefd is en waar hij ongetwijfeld een warm welkom zal krijgen", aldus de aanvoerder van Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties