Wat is er eigenlijk aan de hand met Nasri? "Het is frustrerend"

Wat is er eigenlijk aan de hand met Nasri? "Het is frustrerend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat is er eigenlijk aan de hand met Samir Nasri? De Franse middenvelder speelde in de eerste vijf matchen voor Anderlecht, maar is nu volledig van de radar verdwenen. Drie wedstrijden op rij zat hij niet in de wedstrijdselectie.

Hij komt ook nooit voor in de blessureoverzichten. Toen Simon Davies vandaag de gekwetsten overliep was daar geen Nasri bij. "Roofe is fit en Vincent (Kompany) is er dichtbij. Hij trainde alles mee. Daarnaast is bijna iedereen in goeie vorm", aldus Davies.

Iedereen? Nee, Nasri sukkelt al sinds begin dit seizoen met overgewicht en een vormdip. Ook niet abnormaal voor een speler die al maanden op de sukkel was. "Hij is wel aan de beterhand", aldus Davies, toen we hem er expliciet naar vroegen.

Een Nasri die 100 procent is kan dit Anderlecht natuurlijk wel gebruiken. "We wisten dat het bij hem wat meer tijd ging vergen, we moeten geduld hebben. Al is het natuurlijk wel frustrerend, want we willen de beste spelers zo snel mogelijk terug. Maar hij heeft ook geen volledige voorbereiding gekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties