Interview Jonathan Hendrickx terug tegen Standard: "Had meer geduld moeten hebben"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 0 reacties
Jonathan Hendrickx terug tegen Standard: "Had meer geduld moeten hebben"
Foto: © SC

Als jeugdproduct van Standard staat de rechterflankspeler van Lommel in de Beker van België oog in oog met zijn ex-ploeg.

Hij stond erg dicht bij de A-kern in het seizoen 2011-2012, maar kreeg er nooit zijn kans. Nu is de ex-Rouche als speler van Lommel klaar voor het duel tegen zijn ex-ploeg.

"We zijn heel gemotiveerd voor deze wedstrijd. We wilden een grote ploeg uit de trommel en we hebben er eentje uit de top-3. Wij hebben niks te verliezen, we zijn de underdog. Met deze match kunnen we ons misschien wel lanceren", aldus de speler tegenover onze redactie.

Geduld

"Ik ken nog wel wat spelers van toen. Ik zat in de kern met Pocognoli, Goreux, Mpoku en ook Bodart kwam ik eens tegen op de Académie Dreyfus", aldus nog de rechterflankspeler van Lommel.

"Misschien had ik meer geduld moeten hebben bij Standard. Het vertrek van mijn broer naar Genk had ook een impact, dat viel slecht bij sportief directeur De Sart. Mijn relatie met hen verminderde daardoor. Ach, ik heb ook nieuwe ontdekkingen gedaan door mijn vertrek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties