Philippe Clement pareert kritiek: "Dat is mijn job niet"

Philippe Clement pareert kritiek: "Dat is mijn job niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement is klaar voor de strijd de komende weken in de Jupiler Pro League en de Champions League. Real Madrid? Eerst KV Mechelen aanpakken. De grote kern tevreden houden? Dat is niet het werk van de coach van blauw-zwart.

"Of ik iedereen tevreden moet houden? Neen, zo werkt het niet", aldus Philippe Clement op zijn persconferentie voorafgaand aan het duel in en tegen KV Mechelen op zaterdagavooravond Achter de Kazerne.

"Het is niet mijn job om keuzes te maken om spelers tevreden te houden, het is mijn job om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en om er een groep van te maken. Als iedereen van hetzelfde doel overtuigd is, dan zal iedereen ook tevreden zijn."

Zo werkt het niet

"Ik zal geen spelers in de selectie nemen omdat ze ongelukkig rondlopen, ze moeten die kansen zelf afdwingen en ze moeten beschikbaar zijn ten gunste van de groep en van de club. Ik moet geen spelers tevreden stellen."

"Toch praat ik met iedereen: met wie speelt, maar ook met de spelers die niet spelen. Dat is niet enkel met zij die niet spelen, maar met iedereen zoveel mogelijk. Maar er zijn maar 24 uur op een dag natuurlijk", aldus Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties