🎥 Niet voor gevoelige kijkers: Vreselijke blessure voor Dos Santos, Ochoa furieus

🎥 Niet voor gevoelige kijkers: Vreselijke blessure voor Dos Santos, Ochoa furieus
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Mexicaanse doelman Ochoa was in zijn periode bij Standard de kalmte zelve. Gisteren werd het zelfs hem te veel, wanneer een verdediger van Guadalajara Chivas een schandalige fout beging op Giovanni Dos Santos.

De overtreding van Briseno op Giovanni Dos Santos, Mexicaanse stervoetballer die zijn carrière startte bij Barcelona, doet veel stof opwaaien. Dos Santos moest met een vreselijke open wonde op het bovenbeen afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Memo Ochoa, voormalig doelman van Standard, stak het veld over en ging verhaal halen bij de dader, die uiteraard uitgesloten werd voor deze aanslag. Ochoa moest tegengehouden worden door enkele ploegmaats. Toch moet ook hij vrezen voor een schorsing. Ochoa zou gespuugd hebben naar Briseno, al zijn er geen (duidelijke) beelden van dit incident. De Mexicaanse voetbalbond gaat het alvast onderzoeken.

Na de wedstrijd trok de doelman van Mexico naar het ziekenhuis om zich te vergewissen van de toestand van zijn ploegmaat. Een mooi gebaar van Ochoa!

.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties