Verhulst over gelijkspel Lokeren: "Geen loon naar werken"

Nico Wieme
| 8 reacties
Verhulst over gelijkspel Lokeren: "Geen loon naar werken"

Na de zege tegen Roeselare leek de Lokerse trein vertrokken. Niets is echter minder waar, want tegen Lommel stokte de machine opnieuw. "Ik kan niet leven met deze uitslag", zei Davino Verhulst achteraf.

Lokeren moest zich in Lommel tevredenstellen met een puntendeling. Volgens Davino Verhulst kregen de Waaslanders daarmee te weinig loon naar werken. “We namen een fantastische start en het openingsdoelpunt was niet meer dan rechtvaardig. Vanaf de strafschopfase was het tot aan de rust wat minder”, noteerde HLN uit de mond van de doelverdediger.

Lommel kwam langszij door een strafschop te benutten. “Na een mislukte uithaal van Jakov Filipovic bleef hun spits (Arne Naudts, red.) druk zetten en zo liep hij tegen mij op. Ik had niet de intentie om hem te pakken, maar ik begrijp dat de ref hiervoor penalty fluit.”

Lokeren schiet niet echt veel op met dat ene puntje. “Dat is best zuur. Toch hebben we vandaag een Lokeren gezien dat de stijgende vormcurve heeft bevestigd. We kijken al vooruit naar de tweede periode. Da’s het positieve aan deze competitieformule. Er volgt altijd nog een tweede kans”, aldus een positieve Verhulst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties