De man die het met iedereen kon vinden op Anderlecht is overleden: rest in peace Michael

De man die het met iedereen kon vinden op Anderlecht is overleden: rest in peace Michael
Foto: © photonews

Het grote publiek gaat hem misschien niet kennen van naam, maar zijn gezicht wel eens gezien hebben. Vrijdagochtend is in het ziekenhuis van Aalst Michael Ruysseveldt overleden. De man was vijftien jaar lang de buschauffeur van paars-wit. En een vertrouwenspersoon van veel spelers.

We hebben het genoegen gehad Michael persoonlijk te kennen. Een aimabel man, die voor iedereen goed wou doen. Veel spelers kwamen gedurende die vijftien jaar bij hem als ze een probleem hadden of ergens iets gedaan wilden krijgen voor supporters.

Ze wisten dat Michael altijd wel ergens chocolade of snoep verstopt had in zijn bus. Wat hij ook gretig uitdeelde. Of het nu Romelu Lukaku, Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Frank Vercauteren of John van den Brom was, iedereen had een goeie relatie met Michael.

Zijn overlijden kwam als een klap voor velen. Niet in het minst voor zijn ex-collega's bij Rantour. Vijftien jaar lang reed hij trots met de bus van de Brusselaars en zorgde ervoor dat iedereen die erop zat het naar zijn zin had. Ook wij willen ons oprecht medeleven betuigen aan zijn vele vrienden en familie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties