Nieuwe Cercle-verdediger blijft ambitieus: "Ik hoop om ooit terug te keren naar Chelsea"

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
Nieuwe Cercle-verdediger blijft ambitieus: "Ik hoop om ooit terug te keren naar Chelsea"

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge is op dit moment de rode lantaarn in de Belgische competitie. De club haalde op het einde van de transferperiode nog heel wat nieuwe spelers binnen die zich nog volop aan het integreren zijn.

Eind augustus haalde Cercle Brugge de bijzonder beloftevolle Jonathan Panzo binnen. De verdediger komt voor een seizoen over van AS Monaco. Op de clubwebsite vertelde hij over zijn eerste weken bij Cercle: "Ik ben best tevreden met mijn persoonlijke prestaties want ik denk dat ik het achterin goed doe. Momenteel spelen we met drie achterin, de relatie met Taravel en Dabila is uitstekend. De resultaten zijn uiteraard niet goed al had ik soms wel het gevoel dat er meer in zat."

De centrale verdediger was de voorbije jaren een vaste waarde bij de Engelse jeugdploegen: "In 2017 was een topjaar want toen wonnen we het WK U17 in India. We schakelden toen sterke landen als Japan, de VS en Brazilië uit om vervolgens Spanje te kloppen in de finale. Momenteel kom ik uit voor de Engelse U21." Panzo was een jeugdspeler van Chelsea en hoopt er ooit te spelen: "Als ik mag dromen dan hoop ik om op een dag terug te keren bij Chelsea en er in de basis te staan. Het blijft de ploeg van mijn hart." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties