Interview Loris Brogno wil vooruit met Beerschot: "Maken dat we weg zijn uit deze nest"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 17 reacties

Loris Brogno over moeilijk seizoensbegin van Beerschot: "Maken dat we weg zijn uit deze nest"

Loris Brogno wil vooruit met Beerschot: "Maken dat we weg zijn uit deze nest"
Foto: © photonews

Beerschot had zich het seizoensbegin helemaal anders voorgesteld. De Ratten staan na tien speeldagen op de vijfde plaats met elf punten. Een titelkandidaat onwaardig.

Na twee jaar er net naast te hebben gegrepen, wil Beerschot dit jaar eindelijk de titel in de Proximus League pakken om de grote mannen weer te vervoegen. Maar de Antwerpenaren mogen na tien speeldagen de eerste periodetitel vergeten. "Het feit dat we nu nog in 1B zitten en Mechelen in 1A was een slag in het gezicht", vertelt Loris Brogno.

"Maar ondanks een goede voorbereiding is de competitiestart wat gecompliceerder, zowel collectief als persoonlijk. We hebben na tien matchen nog maar weinig punten. Het team vond moeilijk zijn draai en daarom verloor ik ook mijn basisplaats. Ik probeer zoveel als mogelijk mijn steentje bij te dragen aan de ploeg. Er zijn nog vier wedstrijden om de tweede periode voor te bereiden."

Tweede periode

Stijn Vreven betaalde na 11 op 27 de rekening vorige week. "Het is nooit leuk om een trainer te zien vertrekken omdat het ook deels de fout van de spelers is dat het team niet draait", vervolgt Brogno. "Er is teleurstelling, maar Hernan Losada kent het huis goed en gaat ons uit deze impasse helpen. Ik denk dat we uiteindelijk wel goed voetbal spelen. We moeten geruster voetballen en vaker de nul proberen te houden. We hebben geen keuze meer. We moeten zo snel mogelijk uit deze nest zien weg te geraken en ons vertrouwen terug opkrikken alvorens we de tweede periode gaan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties