Zidane na verlies tegen promovendus: "Mijn spelers zijn niet het probleem"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Zinedine Zidane zette zijn spelers uit de wind na nederlaag tegen Mallorca

Zidane na verlies tegen promovendus: "Mijn spelers zijn niet het probleem"
Foto: © photonews

Real Madrid verloor zaterdag met 1-0 van promovendus Mallorca en is zijn leidersplaats kwijt aan Barcelona. Zonder Eden Hazard, Toni Kroos en Luka Modric lukte het de vervangers blijkbaar niet om een hoog niveau te halen.

Al zette Zidane na de match zijn spelers wel uit de wind. “Het probleem ligt niet bij mijn spelers”, zei hij op zijn persconferentie. “Het probleem is dat we telkens moeten bewijzen hoe goed we zijn. Elke drie dagen. Dat is moeilijk voor ons en momenteel doen we dat niet.” 

Zidane ziet dat zijn ploeg nog te veel goeie met slechte momenten afwisselt. “Deze ploeg heeft regelmaat nodig. In principe zijn we waar we moeten zijn, want we hebben ook al goeie dingen laten zien dit seizoen. Helaas is het zo dat we soms mindere prestaties hebben. Ik zal niet zeggen dat ik me zorgen maak, want daar hou ik niet van, maar de waarheid is dat we een constante in ons spel moeten leggen als we dit jaar iets belangrijks willen winnen. Er moet meer leven in ons voetbal komen. Tegen Mallorca lukte dat niet.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties