Clinton Mata waarschuwt PSG : "we zullen gedurfd voor de dag komen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Clinton Mata waarschuwt PSG : "we zullen gedurfd voor de dag komen"
Foto: © photonews

Dinsdag ontvangt Club Brugge in het Jan Breydelstadion het sterrenensemble van PSG op de derde speeldag van de Champions League.

Club Brugge raast momenteel door de eigen competitie. Het won de lastige verplaatsing bij Moeskroen met het kleinste verschil. Eens te meer was Clinton Mata een van de sterkhouders van Club Brugge. De verdediger is dan ook van plan om de sterren van PSG het leven zuur te maken, liet hij weten op de persbabbel van maandagmiddag.

"Niet enkel ik ben in de vorm, heel de ploeg is dat. Of ik ernaar uitkijk om tegen Mbappé te spelen? Voor mij maakt het weinig uit of ik tegen Mbappé, Di Maria of Icardi speel. Het belangrijkste is om er te staan en mijn eigen wedstrijd te spelen", vertelt de Angolese international vol vertrouwen.

Het lijkt misschien logisch dat Club Brugge tegen een Europese grootmacht als PSG zal inzakken en speculeren op de tegenaanval, maar dat zal volgens Clinton Mata niet het geval zijn. "We zullen gedurfd voor de dag komen. We hebben duidelijke richtlijnen gekregen van onze trainer, en daar wijken we niet van af. PSG is net als ons in vorm, dus het zal een mooie wedstrijd worden. Of het een moeilijkere match wordt in vergelijking met die in Madrid? Het is Champions League... Alle wedstrijden hier zijn loodzwaar", besluit Mata.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties