Reactie Thiago Silva : "Dit is de sterkste groep sinds ik bij PSG speel"

Alexandre Fiammetti
Arjen T'Sjoen en Alexandre Fiammetti vanuit Bruges
| 2 reacties
Thiago Silva : "Dit is de sterkste groep sinds ik bij PSG speel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG-kapitein Thiago Silva is bijzonder tevreden met de stevige overwinning tegen Club Brugge. De Franse kampioen staat met 9 op 9 nu comfortabel aan de leiding.

Paris Saint-Germain won dinsdagavond voor de derde keer op een rij in de Champions League. "Ik ben zeer tevreden met de zege. We gaven achterin eigenlijk niks weg en er hadden aan de overkant nog meer doelpunten kunnen vallen. We moeten nu op deze manier verder blijven werken want het seizoen is nog lang", vertelde de Braziliaan na de match.

In de tweede helft kwam Kylian Mbappé erbij, hij was meteen goed voor drie doelpunten en een assist: "Hij kwam terug uit blessure en was duidelijk klaar om te spelen: het is een schitterende speler. De eerste helft was moeilijk voor ons omdat we niet altijd scherp genoeg waren. In de tweede helft profiteerden we wel van de ruimte die er lag", aldus Silva. 

PSG begon bijzonder sterk aan het seizoen en lijkt ook nu al op weg naar een nieuwe Franse landstitel. Doen ze daar dit jaar de Champions League bij? "De sterkste groep sinds ik in Parijs ben? Ik denk eerlijk gezegd van wel. We hebben heel veel spelers die het verschil kunnen maken. We hebben sowieso Cavani, Mbappé en Neymar, maar zij hebben nu met blessures te maken dus staan andere spelers als Sarabia, Icardi en Di Maria op. Dat is leuk om te zien." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties