Antonio Conte is niet tevreden met zijn selectie: "Ik moet steeds dezelfde gebruiken"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Conte wil een bredere selectie bij Inter

Antonio Conte is niet tevreden met zijn selectie: "Ik moet steeds dezelfde gebruiken"
Foto: © photonews

Inter begon uitstekend aan het nieuwe seizoen. De Italiaanse topclub staat samen met Juventus aan de leiding in de Serie A en ook in de Champions League gaat het goed. Toch is coach Antonio Conte niet helemaal tevreden.

Zaterdagavond speelde Inter in eigen huis 2-2 gelijk tegen Parma. De Nerazzurri hadden de wedstrijd in eigen huis uiteraard liever gewonnen. Antonio Conte is dan ook niet helemaal tevreden met zijn selectie: "Ik moet steeds beroep doen op dezelfde spelers. De matchen volgen elkaar bovendien heel snel op. Ik geef geen kritiek, maar er mogen geen extra blessures meer bijkomen."

Inter kreeg de laatste weken ook af te rekenen met heel wat afwezigen. Deze zomer werd de Chileen Alexis Sanchez binnengehaald en hij maakte meteen veel indruk in Milaan. Enkele weken later viel hij in een interland met Colombia uit met een zware blessure en hij zal pas rond januari weer inzetbaar zijn. Verder hebben ook Danilo D'Ambrosio en Stefano Sensi te maken met blessureleed. De namen van Keïta Baldé (vorig seizoen al bij Inter, nu AS Monaco) en Zlatan Ibrahimovic (contract loopt af bij LA Galaxy) vielen al als mogelijke versterkingen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties