Antonio Conte is het beu om te werken met een (te) kleine kern: "Dat zij het hier eens komen uitleggen"
Arjen T'Sjoen
| 5 reacties

Antonio Conte is het beu om te werken met een (te) kleine kern

Antonio Conte is het beu om te werken met een (te) kleine kern: "Dat zij het hier eens komen uitleggen"
Foto: © photonews

Dinsdagavond gaf Inter een riante voorsprong uit handen tegen Borussia Dortmund. Aan de rust stond de Nerazzurri nog met 0-2 voor na doelpunten van Martinez en Vecino, maar erna liep het mis en werd er nog met 3-2 verloren.

Na de wedstrijd stond Inter-coach Antonio Conte voor de tv-camera's en hij leek het grondig beu: "Er zijn hele belangrijke fouten gemaakt op planningsniveau. We kunnen echt niet presteren in de Champions League en in de Serie A met zo'n kleine kern. Misschien moeten zij (het Inter bestuur) hier eens komen staan om alles uit te leggen. Ik hoop dat dit hen helpt om enkele belangrijke zaken te doen inzien", tekende Sporza op.

Inter staat tweede in de Serie A en volgt op een punt van Juventus. Dat wil volgens Conte nog niet te veel zeggen: "We moeten bescheiden blijven, onze positie in de Serie A mag ons niet doen vergeten welke problemen er zijn. Mijn spelers geven alles, ik kan niet meer van hen vragen. We praten over spelers die nog niets gewonnen hebben. Op wie rekenen we? Barella van Cagliari of Stefano Sensi van Sassuolo?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties