Storck voert ingrijpende veranderingen door bij Cercle: drie jongens naar B-kern én twee spelers terug naar moederclub
Redactie
| 3 reacties

Bernd Storck houdt grote schoonmaak bij Cercle Brugge

Storck voert ingrijpende veranderingen door bij Cercle: drie jongens naar B-kern én twee spelers terug naar moederclub
Foto: © photonews

Cercle Brugge moet dringend punten pakken om degradatie af te wenden. Bernd Storck is de man die de groenhemden op het hoogste niveau moet houden. En dan zijn ingrijpende veranderingen nodig.

Het moet gezegd: onder Bernd Storck is het voetbal van Cercle Brugge alvast iets beter te noemen. De Duitse coach heeft nu ook zijn kern afgeslankt. Twee jongens keren zelfs terug naar hun moederclub. 

Loïc Badiashile verloor zijn plaats enkele weken geleden al aan Guillaume Hubert. De doelman kan niet leven met een rol als invallersdoelman en keert terug naar AS Monaco. Ook William Balikwisha mag onmiddellijk terugkeren naar moederclub Standard.

Storck had vandaag ook gesprekken met Oliver Deman, Andi Koshi en Zorhan Bassong. Het Nieuwsblad laat weten dat het trio te horen kreeg dat ze niet voldoen. Ze mogen aansluiten bij de B-kern en in januari op zoek gaan naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties