OHL wil periodetitel pakken: "We hebben ons tactisch plannetje klaar"
Redactie
| 11 reacties

OH Leuven wil beslissende wedstrijd bij Excelsior Virton winnen

OHL wil periodetitel pakken: "We hebben ons tactisch plannetje klaar"

Excelsior Virton en OH Leuven maken morgen onder elkaar uit wie de eerste periodetitel en het bijhorende finaleticket op zak steekt. De bezoekers zijn favoriet. Maar zijn ze ook klaar na het debacle van een weekje geleden?

Afgelopen weekend werd de wedstrijd tussen OH Leuven en Union SG gestaakt omdat de lichtinstallatie aan Den Dreef dienst weigerde. De debatten omtrent die uitslag moeten nog geopend worden. Maar… bij winst is Excelsior Virton of OHL morgenavond sowieso zeker van de eerste periodetitel. 

“We hebben de knop zondag al omgedraaid”, vertelt Fred Duplus. “De afgelopen dagen hebben we in de kleedkamer zelfs niet meer over die stroompanne gesproken. Morgenavond willen we zeker zijn van de eerste periodetitel, zonder te moeten rekenen of nadenken over het herspelen van die match.”

Morgenavond willen we zeker zijn van de eerste periodetitel, zonder te moeten rekenen of nadenken over het herspelen van die match

Fred Duplus

Het eerdere treffen werd alleszins gewonnen door de fusieclub. “Je zag toen al dat we aan elkaar gewaagd zijn”, gaat de aanvoerder verder. Maar ons tactisch plannetje is klaar. Als we dat perfect uitvoeren, moeten we met de drie punten op zak terug naar Leuven trekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties