Kevin De Bruyne klaar voor clash in Engeland: "Ik vind het leuk op Anfield"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Kevin De Bruyne klaar voor clash in Engeland: "Ik vind het leuk op Anfield"
Foto: © photonews

Zondag staat in de Premier League de topaffiche Liverpool-Manchester City op het programma. Ofwel een confrontatie tussen de nummers een en twee uit de competitie. Assistenkoning Kevin De Bruyne is alvast klaar voor de wedstrijd.

Liverpool staat momenteel aan de leiding met 31 punten uit elf wedstrijden. Manchester City volgt al op zes punten. Het kan dus maar beter niet verliezen op Anfield, anders ziet het de kloof oplopen tot negen punten. Desondanks blijft Kevin De Bruyne de kalmte zelf, zoals we hem kennen.

In een interview met SkySports blikt de spelmaker vooruit naar de clash met Liverpool. Dat de wedstrijd op Anfield gespeeld wordt, deert KDB niet al te veel. "Liverpool zal inderdaad wel wat voordeel halen op Anfield. De supporters zullen wellicht tegen ons roepen, maar dat maakt niet uit. We spelen op het hoogst mogelijke niveau en dat is wat we willen."

Of een eventueel verlies de titelkansen voor Man CIty al doet slinken? "Hmm nee, als we verliezen, dan weet je dat de kloof groot wordt (negen punten, nvdr). We zullen wel zien wat het wordt. Liverpool zal later in het seizoen ook wel eens wat punten laten liggen. Of we nu verliezen tegen Liverpool, Wolverhampton, Norwich of Tottenham: het blijven hetzelfde aantal punten. Maar er wordt altijd zo'n grote heisa rond gemaakt wanneer dit tegen een rechtstreekse concurrent gebeurt", besluit de immer nuchtere De Bruyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties