Deze 11 spelers misten nog geen enkele minuut in de Belgische competitie
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

11 spelers misten nog geen enkele minuut in de Jupiler Pro League

Deze 11 spelers misten nog geen enkele minuut in de Belgische competitie

Nu de reguliere competitie al voor de helft voorbij is en de interlandbreak is aangebroken kunnen we even stilstaan bij enkele statistieken van onze Belgische competitie. Zo zijn er bijvoorbeeld nog elf spelers die geen minuut gemist hebben voor hun ploeg(en).

5 doelmannen

Voor een doelman is het natuurlijk altijd makkelijker om geen enkele minuut te moeten missen. Eens je het vertrouwen hebt en je presteert goed én je blijft blessurebrij zal je niet snel je plaats verliezen.

Zo ging het bij Penneteau (Charleroi), Bodart (Standard), Bruzzese (Kortrijk), Dutoit (Oostende) en Van Crombrugge (eerst Eupen, dan Anderlecht). In het klassement van aantal minuten moet Penneteau wel onderdoen voor zijn concurrenten, want Charleroi heeft nog een match tegoed.

6 veldspelers

Naast hun doelman hebben Oostende, Charleroi en Kortrijk ook nog een veldspeler in de rangen die geen enkele speelminuut aan zich voorbij moest laten gaan. Dan hebben we het over Wout Faes, Dorian Dessoleil en Kristof D'haene.

Daarnaast kon Waasland-Beveren altijd rekenen op de diensten van Jur Schryvers, Gent op Michael Ngadeu en Zulte Waregem op Cyle Larin.

Net niet

Dan zijn er ook nog spelers die in totaal minder dan tien minuten uit de ploeg vielen. Zij krijgen een eervolle vermelding: Mbokani (Antwerp), Nurio (Charleroi), De Fauw (Zulte Waregem), Bastien (Standard) en Caufriez (Waasland-Beveren).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties