Deze 15 spelers misten nog geen enkele minuut in 1B, elke ploeg afgevaardigd
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Elke ploeg in 1B heeft minstens één speler in de rangen die nog geen speelminuut gemist heeft

Deze 15 spelers misten nog geen enkele minuut in 1B, elke ploeg afgevaardigd
Foto: © photonews

De reguliere competitie is halfweg en toch heeft elke ploeg in de Proximus League nog een speler in de rangen die nog geen enkele speelminuut heeft gemist. Een overzicht.

We moeten al meteen de kanttekening maken dat er vier ploegen zijn waarvan de spelers slechts 13 in plaats van 14 wedstrijden op het veld konden staan. Dat geldt voor de spelers van Roeselare en Virton na de forfaitzege voor de Luxemburgers en voor Union en OH Leuven die hun gestaakte match nog moeten inhalen.

Doelmannen

Vijf van de acht doelmannen misten nog geen enkele minuut. Laurent Henkinet (OHL), Adrien Saussez (Union) en Wouter Biebauw (Roeselare) kwamen 1.170 minuten in actie, Mike Vanhamel (Beerschot) en Tomas Svedkauskas (Lommel) 1.260 minuten.

De doelmannen die niet alles speelden zijn: Moris (interlandverplichtingen met Luxemburg), Verhulst (tegen Virton geblesseerd vlak voor de rust) en Özer (Van Langendonck mocht de heenronde in doel afsluiten).

Lommel, OHL en Union

Naast de doelman heeft Union nog twee spelers die alle minuten vol maakten: Teddy Teuma en Pietro Perdichizzi. Kenneth Schuermans en Frédéric Duplus speelden alles voor OHL en Glenn Neven en Jonathan Hendrickx voor Lommel. Drie ploegen dus waarvan een trio elke 90 minuten uit speelde.

Bij Beerschot rekenden Losada en Vreven steevast op Denys Prychynenko en Peeters bij Westerlo op Noël Soumah. Bij Lokeren komt de naam van Jakov Filipovic als eerste op het wedstrijdblad seizoensrevelatie Virton deed het nog geen minuut zonder Edisson Jordanov.

Tot slot is er nog een eervolle vermelding voor Lukas Van Eenoo. De Westelse middenvelder miste nog maar vier minuten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties