Volgens Lokerse supportersclub waren de resultaten in de eerste periode te wisselvallig: "Weinig supporters geloven in promotie"

Nils Wens
| 5 reacties
Volgens Lokerse supportersclub waren de resultaten in de eerste periode te wisselvallig: "Weinig supporters geloven in promotie"

Bij Sporting Lokeren waren de resultaten in de eerste periode te wisselvallig. Volgens Supportersclub 't Kapelleken geloven weinig supporters dan ook in de tweede periodetitel en in promotie.

Sporting Lokeren werd vooraf bestempeld als één van de favorieten voor promotie, maar dan zullen ze toch in de tweede periode uit een ander vaatje moeten tappen. 't Kapelleken deelt deze mening. "Weinig supporters geloven in promotie op dit moment. De club maakt die ambitie wel duidelijk, maar de prestaties waren tot dusver veel te wisselvallig."

Vanavond speelt Lokeren tegen Lommel SK. Volgens de supportersclub is deze wedstrijd vooral belangrijk om niet naar onder te moeten kijken. "Deze partij is vooral belangrijk om niet in degradatienood te komen. Weinig mensen spreken erover, maar op dit moment moeten we naar onder kijken ipv aan promotie te denken."

De Boeck

Deze wedstrijd is ook belangrijk voor trainer De Boeck. Als Lokeren punten laat liggen vanavond, ziet de supportersclub hem liever gaan. "Bij puntenverlies mag De Boeck vertrekken. Al had 3/4 van de supporters dat al eerder willen zien. Een poll op een supporterspagina toonde aan dat het vertrouwen in de coach ver zoek is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties