Faris Haroun is onder de indruk van AA Gent-sterkhouder: "Hij is goed genoeg voor de Rode Duivels"
Arjen T'Sjoen
| 9 reacties

Faris Haroun is onder de indruk van AA Gent-sterkhouder

Faris Haroun is onder de indruk van AA Gent-sterkhouder: "Hij is goed genoeg voor de Rode Duivels"
Foto: © photonews

Afgelopen zomer stond de ervaren ex-Rode Duivel Faris Haroun dicht bij een transfer naar AA Gent. De middenvelder bleef uiteindelijk bij Antwerp, maar ziet ook dat er bij de Buffalo's heel wat kwaliteit rondloopt.

Donderdag nemen Antwerp en AA Gent het een eerste keer tegen mekaar op in de Jupiler Pro League. Een ongewoon tijdstip om deze topper te spelen, maar het gaat om een inhaalmatch van de vijfde speeldag. Faris Haroun had het kort voor de wedstrijd bij Sport/Voetbalmagazine over zijn goede vriend Vadis Odjidja. 

"Er zijn heel wat momenten geweest dat ik ervan overtuigd was dat Vadis zijn plaats had in de kern. Kwalitatief vind ik hem zeker goed genoeg om er nu ook bij te horen. Het hangt natuurlijk van heel wat factoren af zoals blessures, de bondscoach en het moment waarop je piekt in de competitie." In het verleden had Vadis er meer kunnen bij zijn volgens Haroun: "Hij werd in zijn carrière geregeld afgeremd door vervelende blessures. Hij kon volgens mij onvoldoende krediet opbouwen om er een paar keer automatisch bij te zijn." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties