Eindelijk een doorbraak in het stadiondossier voor de Rode Duivels: "We zijn volledig rond"
Redactie
| 34 reacties

Spelen de Rode Duivels binnenkort in de Golden Generation Arena?

Eindelijk een doorbraak in het stadiondossier voor de Rode Duivels: "We zijn volledig rond"
Foto: © photonews

De Golden Generation Arena. De Belgische voetbalbond wil met de renovatie van het Koning Boudewijnstadion de kater van het Eurostadion doorspoelen. En de plannen liggen klaar.

We geven het toe: ook wij zijn een beetje kritisch. Die Golden Generation Arena klinkt wel leuk, maar eerst zien en dan geloven. Ook wij zijn de klucht met het Eurostadion nog niet vergeten. 

“We hebben een heel realistisch project”, wil Peter Bossaert de menigte overtuigen op VTM. “Uiteindelijk willen we niet veel veranderen aan wat er momenteel staat. Wél willen we alles wat oud en lelijk is én niet meer conform is vervangen door een moderne infrastructuur.”

We willen alles wat oud en lelijk is én niet meer conform is vervangen door een moderne infrastructuur

Peter Bossaert

De secretaris-generaal houdt vol dat de plannen op korte termijn gerealiseerd zullen worden. “Moeilijk is het niet. We zitten regelmatig samen de stad Brussel en de Brusselse Bouwmeester om alles voor te bereiden.”

Wachten op Godo... de regering

“Eigenlijk zijn we volledig rond”, besluit Bossaert. “Op één zaak na: een beslissing rond het budget. En daarvoor is het wachten op de vorming van een nieuwe regering.”

En dat kan nog even duren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties