Buffalo's weze gewaarschuwd: Claude Puel heeft Saint-Etienne op het goede spoor gebracht

Buffalo's weze gewaarschuwd: Claude Puel heeft Saint-Etienne op het goede spoor gebracht
Foto: © photonews

De Buffalo's zijn goed op weg naar een Europese overwintering. Een puntje bij Saint-Etienne volstaat al, in de heenwedstrijd werd met 3-2 gewonnen door de Gentenaars.

Voor de Buffalo's is het duidelijk: een puntje pakken in Saint-Etienne en de plaatsing voor een Europese lente is verzekerd. 

Saint-Etienne van zijn kant moet vermoedelijk nog twee keer winnen als ze nog willen kans maken op de volgende ronde. En dus is het alle hens aan dek. Te beginnen tegen Gent dus. 

Puel ongeslagen

"Het is een halve finale en als we ze winnen, dan krijgen we binnen twee weken een finale in Wolfsburg", aldus coach Claude Puel op zijn persconferentie voorafgaand aan het duel. En het is die Puel die de voorbije weken voor de revival van de Fransen heeft gezorgd. 

Zo zijn ze ongeslagen sinds de komst van de nieuwe coach en van de 19e naar de 5e plaats gestegen in het klassement in Frankrijk, met amper drie punten minder dan nummer 2 Marseille. Acht wedstrijden zonder nederlaag, het is niet iedereen gegeven. Komt daar tegen Gent een volgende bij?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties