Thomas Meunier heeft spijt van tackle op Hazard: "Ik ben verdrietig"

Dante Bellon
| 5 reacties
Thomas Meunier heeft spijt van tackle op Hazard: "Ik ben verdrietig"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard liep dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen PSG een enkelblessure op. Woensdag leek die al bij al mee te vallen. Maar Thomas Meunier, degene die Hazard tackelde, heeft er wel spijt van.

Een geluk bij een ongeluk dat Real Madrid Eden Hazard "maar" twee weken moet missen. Thomas Meunier raakte bij een duel zijn collega-Rode Duivel op de enkel waarop de nationale kapitein het veld moest verlaten. In het ziekenhuis werden er geen breuken vastgesteld en lijkt de schade nog goed mee te vallen. 

Maar Thomas Meunier schakelde daarmee wel niet enkel een tegenstander, maar ook een vriend uit. In La Dernière Heure reageerde de rechtsback van de Rode Duivels dan ook erg geschrokken. "Ik ben echt verdrietig. Als er één speler is die ik nooit zou willen blesseren, is het Eden wel. Meteen na de wedstrijd wilde ik hem bereiken, maar dat is me vooralsnog niet gelukt."

Robben

"Hij is uitstekend op weg om naar zijn beste vorm toe te groeien. Zelfs in verdedigend opzicht is hij sterker geworden. Hij is zoals Robben. Onvoorspelbaar", sloot Meunier toch met een positieve noot af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties