Giorgi Chakvetadze blikt terug op jaar zonder voetbal met AA Gent: "Dat was het moeilijkste"

Dante Bellon
| 1 reacties
Giorgi Chakvetadze blikt terug op jaar zonder voetbal met AA Gent: "Dat was het moeilijkste"
Foto: © photonews

Het is een jaar om snel te vergeten voor Giorgi Chakvetadze. De Georgische nummer tien zakte in april dit jaar door zijn knie nadat hij eerder al blessureleed kende aan dezelfde knie. Een operatie was noodzakelijk.

En het is een lange weg die Chakvetadze (20) momenteel al heeft afgelegd. Ware het niet dat de aanvallende middenvelder dit allemaal niet moest doorstaan. "Tijdens de wedstrijd in Sint-Truiden liep hij een beperkt trauma aan de knie op. Na lang overleg met verschillende leden van de medische staf, besloten we om hem opnieuw te laten spelen", vertelt clubdokter Luc Vanden Bossche in Het Laatste Nieuws.

"Moest het geopereerd worden? Ik heb altjd geleerd dat je met een patiënt bezig bent en niet met een foto. Een klein letsel wordt altijd samen besproken met het ziekenhuis. Na zijn blessure op Anderlecht zagen ze een volledige scheur."

Chakvetadze zelf was enorm geschrokken. "Het was de eerste keer dat er mij iets overkwam. Dat was enorm lastig. Die operatie was het moeilijkste. Maar ik ben blij dat AA Gent me toen een nieuw contract aanbood."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties