🎥 Benito Raman blijft straf gemiddelde uit jongste wedstrijden aanhouden, treffer in BayArena mag wel niet baten
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Benito Raman zit aan drie treffers in de laatste drie wedstrijden

🎥 Benito Raman blijft straf gemiddelde uit jongste wedstrijden aanhouden, treffer in BayArena mag wel niet baten
Foto: © photonews

Dat Benito Raman het inmiddels tot Rode Duivel geschopt heeft, is lang geen toeval, want de ex-speler van Gent en Standard blijft enorm sterk op dreef in de Bundesliga. Meer nog: aan zijn goede vorm koppelt hij ook rendement, want tegenwoordig weet hij elke match het doel staan.

In de voorbije wedstrijden tegen Werder Bremen en Union Berlin wist Raman telkens te scoren. Bovendien waren het doelpunten die punten opleverden, want twee keer haalde Schalke 04 het met 2-1. Ook in de BayArena tegen Bayer Leverkusen was Raman opnieuw trefzeker.

Positie kiezen

Hij had zich slim vrijgelopen aan de tweede paal, de thuisverdediging had geen oog voor hem. Het was dus kwestie van positie kiezen en dan was het een koud klusje om de bal tegen de netten te duwen. Op dat moment - acht minuten voor affluiten - stond Schalke wel al 2-0 in het krijt.

De man van de match was immers Leverkusen-speler Lucas Alario, die op het kwartier profiteerde van een flater van de bezoekende doelman. De Argentijn rondde in het slotkwartier ook nog een mooie aanval af, vlak voor Raman op het scorebord kwam.

Eén doelpunt per wedstrijd

Deze keer werd het dus wel een nederlaag voor Schalke (2-1), maar Die Köningsblauen weten alvast dat ze op Raman kunnen rekenen. In de laatste drie duels zit hij immers aan gemiddelde van één doelpunt per wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties