Reactie Davino Verhulst openhartig: "Het is een dramatisch gevoel"

Nils Wens
| 15 reacties
Davino Verhulst openhartig: "Het is een dramatisch gevoel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger voor Sporting Lokeren. Gisteren moesten ze absoluut winnen om uit de gevarenzone te komen, maar er werd met 1-3 verloren van Roeselare. Nu staan ze al vier punten achter op de voorlaatste in de stand.

Davino Verhulst was één van de enige spelers met een reactie na de wedstrijd. "Het is zeer jammer en het is een dramatisch gevoel. We starten al niet goed, maar we kunnen ons herpakken en we scoren. We moeten dan vol voor het tweede doelpunt gaan, maar in plaats daarvan zakken we in elkaar. We verliezen hier op kwaliteit."

De doelman van Lokeren is niet te spreken over de tweede helft. "De tweede helft was zeer slecht. Op het einde voelde ik mij gewoon belachelijk, want Roeselare liet ons gewoon achter de bal lopen. Ze speelden ons van het kastje naar de muur."

Verhulst wil zijn hoofd niet laten hangen. "We moeten blijven vechten. Het is ons eigen schuld dat we nu staan waar we staan en we moeten zo snel mogelijk onze rug rechten. We moeten niet meer praten, maar het nu gewoon laten zien op het veld", aldus de doelman van Lokeren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties