Martinez over Fellaini: "Voor maart bekijk ik de situatie van élke speler" - POLL: Zou u Fellaini mee naar het EK nemen?

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Martinez over Fellaini: "Voor maart bekijk ik de situatie van élke speler" - POLL: Zou u Fellaini mee naar het EK nemen?

Nadat Marouane Fellaini zijn afscheid als Rode Duivel had aangekondigd, gaf hij deze week aan dat hij toch zou twijfelen moest hij opnieuw een oproepingsbrief krijgen. Is het de EK-koorts die toeneemt? Ook Roberto Martinez houdt de deur nu op een kier.

De kwalificatiecampagne zit erop en weldra zetten de Rode Duivels de laatste rechte lijn naar het EK in. Marouane Fellaini kondigde zijn afscheid aan voor de kwalificatiematchen en nu lijkt er toch wat twijfel in te sluipen bij de middenvelder van Shandong Luneng.

"Ik moet open staan om met iedereen aan tafel te gaan zitten en te praten. Je weet nooit wat er gebeurt", gaf Roberto Martinez aan bij Sporza. "Fellaini is belangrijk geweest voor ons en we zullen zien hoe hij zich voelt na een jaar in China. Dat hij daar speelt is overigens niet van belang."

De bondscoach vindt dit niet het juiste moment om uitspraken te doen over Fellaini. Zijn seizoen in China zit er net op. "Voor maart bekijk ik de situatie van alle spelers opnieuw. Nu moeten we iedereen even laten doen", besloot hij.

POLL

Enerzijds heeft Marouane Fellaini een uniek profiel. Hij kan als geen ander een wedstrijd die muurvast zit openbreken. Anderzijds liet hij de kwalificatiecampagne aan zich voorbij gaan en grepen andere spelers hun kans.

Een moeilijke keuze dus, maar wat zou u doen? Laat het ons weten in de onderstaande poll.

Zou u Marouane Fellaini meenemen naar het EK?

89%
11%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties