Doelpuntenmaker Bastien teneergeslagen, maar... "We hebben getoond dat we een grote club zijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Luik
| 2 reacties

Samuel Bastien scoorde tegen Arsenal, maar het volstond niet

Doelpuntenmaker Bastien teneergeslagen, maar... "We hebben getoond dat we een grote club zijn"
Foto: © photonews

De frustratie in het Stade Maurice Dufrasne was zelfs zonder dat er een woord gezegd werd voelbaar. Zo dichtbij een stunt en zelfs Europese overwintering. Samuel Bastien, die de score opende, kon het ook amper geloven.

Eén doelpunt, zoveel scheelde het dus. "Het is om te wenen dat je hier eerst 2-0 voorstaat tegen Arsenal en dat je dan twee keer collectief de mist ingaat", schudde hij het hoofd. "We hadden iets groots kunnen verwezenlijken."

Standard leek nochtans op weg naar de zege. "Zelfs al was het niet het grote Arsenal, het blijft toch een grote club. We hebben getoond dat we ook een grote club zijn en dat we hen in de problemen kunnen bregen. Ze hebben het gemerkt hoor. Maar dat gelijkspel steekt nu toch."

In drie minuten tijd gaven ze het weg. Ze vergaten de boel dicht te gooien na de goal van Lacazette. "We hebben dat moment van euforie slecht beheerd. Ik zoek geen excuses: we winnen samen en verliezen samen. Zondag wacht ons weer een grote match. Dit is niet het einde van de wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/16 Finales (H)

Nieuwste reacties