Mbokani laat zich uit over Anderlecht: "Er zijn zeker momenten geweest dat ik wilde terugkeren"
Nils Wens
| 4 reacties

Volgens Mbokani ligt het aan Anderlecht dat hij nu niet daar speelt

Mbokani laat zich uit over Anderlecht: "Er zijn zeker momenten geweest dat ik wilde terugkeren"

Dieumerci Mbokani is aan een uitstekend seizoen bezig bij Antwerp. Hij doet mee voor de topschutterstitel en hij wordt zelfs genoemd als een kanshebber voor de Gouden Schoen. Zelf blijft hij rustig.

Hij vertelde het in een interview met Het Laatste Nieuws. "Als ik vijf matchen voor het einde van het seizoen nog eerste sta in het topschuttersklassement, zal het mij misschien beginnen interesseren. Nu blijf ik rustig en wil ik gewoon goed spelen. Over de Gouden Schoen wil ik niet te veel praten. Als ik win is het prima, maar geen probleem als het niet het geval is."

De aanvaller zou graag bij Antwerp blijven. "Waarom zou ik vertrekken? Alles loopt hier goed. Als er een niet te weigeren aanbieding komt voor mij en voor Antwerp zal ik misschien nadenken over een vertrek, maar het is voorlopig niet aan de orde."

Anderlecht

Toch speelde Mbokani bijna niet voor Antwerp, maar voor Anderlecht dit seizoen. "Er zijn momenten geweest dat ik graag wilde terugkeren. Het is niet mijn schuld dat ik er nu niet speel. De sportief directeur vertelde op tv dat ik te duur was, maar ik heb een andere mening", aldus Mbokani bij Het Laatste Nieuws

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties