Christian Bracconi is fier op zijn spelers: "Ze deden wat moest"

Dante Bellon
| 0 reacties
Christian Bracconi is fier op zijn spelers: "Ze deden wat moest"

Na tien dagen als hoofdcoach heeft Christian Bracconi nu ook zijn eerste zege beet met Virton. "We waren duidelijk aanwezig."

Virton was de frustrerende en late gelijkmaker op Beerschot van vorige week vergeten. Na vijf wedstrijden zonder succes knoopte Virton opnieuw aan met een overwinning. Lommel ging voor de bijl met 3-1. 

Brebels zorgde na achttien minuten al voor de Lommelse openingsgoal. "Lommel stond defensief heel sterk. Deze ploeg kon de ruimtes die wij gaven goed benutten", legde coach Bracconi na de wedstrijd uit.

Teamwork

Wie anders dan Stelvio Cruz deed de iets meer dan 1.500 fans dansen. Zijn schot van buiten de grote rechthoek kende succes twaalf minuten voor affluiten. Lapoussin en Couturier zetten de kers op de taart: 3-1. "Ik ben vooral fier op de prestatie van mijn spelers. Zij zorgden voor deze knappe overwinning", ging een trotse Bracconi verder.

Inzicht

"Na de pauze hielden we ons niveau aan. Gelukkig bracht Lazaar ons team technisch wat meer bij. Het leek me een uitstekende wissel", eindigde de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties