Interview Speler-voorzitter Mo Dahmane neemt het met La Louvière op tegen Lierse Kempenzonen
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 1 reacties

La Louvière gaat op bezoek bij Lierse Kempenzonen

Speler-voorzitter Mo Dahmane neemt het met La Louvière op tegen Lierse Kempenzonen

Zaterdagavond neemt La Louvière het in Lier op tegen Lierse Kempenzonen. Mohamed Dahmane, speler-voorzitter van de Wolven, blikt vooruit naar deze wedstrijd. Voor de ex-speler van onder meer Bergen en Club Brugge is het een verrassing dat Lierse Kempenzonen onderin blijft bengelen.

De promovendus neemt het zaterdag op tegen Lierse Kempenzonen, dat voor de aanvang van het seizoen werd bestempeld als een van de titelkandidaten bij uitstek, maar momenteel op de op een na laatste plaats staat.

"Ik ben verbaasd door hun klassement. Het maakt duidelijk dat in deze reeks iedereen van iedereen kan winnen. Het zal ongetwijfeld een zware match worden, in moeilijke omstandigheden. Maar we zijn er klaar voor", aldus Mo Dahmane.

De speler-voorzitter is fier op de knappe vijfde plaats van La Louvière, en dat als promovendus. "De balans oogt meer dan positief op dit moment. Maar ons primair doel is en blijft het behoud. We zullen op dit elan verder moeten gaan om hierin te slagen. Met nog eens twaalf punten erbij zouden we safe moeten zijn. Maar waarom zouden we niet kunnen uitgroeien tot een van de revelaties van deze competitie?", aldus de ambitieuze 37-jarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e amateurliga

Nieuwste reacties