Antwerp blijft het zwarte beest voor Eupen: "Het is een van de gevaarlijkste ploegen van het moment"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 1 reacties

Nils Schouterden: "Antwerp is een van de gevaarlijkste ploegen van het moment"

Antwerp blijft het zwarte beest voor Eupen: "Het is een van de gevaarlijkste ploegen van het moment"

Voor de achtste keer in drie seizoenen stonden Antwerp en Eupen tegenover elkaar en voor de achtste keer was het de Great Old die met de drie punten aan de haal ging. De Oostkantonners kunnen maar niet afrekenen met hun zwarte beest.

Nils Schouterden voetbalt sinds 2017 bij KAS Eupen en maakte de zegeloze reeks van Eupen tegen Antwerp dus volledig mee. "Ik heb er vandaag met Sieben Blondelle in de hotelkamer nog mee gelachen. Moest zo'n zwart beest bestaan dan is er hier wel sprake van. Al mochten we vandaag gewoon niet verliezen", legde Schouterden uit.

Antwerp is een heel complete ploeg

"We hielden het goed dicht. Op de kansen van Mirallas na geven we haast niets weg. Zelf hadden we iets gevaarlijker moeten zijn. Een zwart beest? Ja dus! Nu is het aan ons om daar komaf mee te maken", ging hij verder.

Er is natuurlijk ook een klasseverschil tussen de twee partijen. "Antwerp is een topploeg. Ze zijn een van de gevaarlijkste ploegen van het moment. Ze kunnen op elk moment toeslaan. Het is een erg complete ploeg. Ze barsten van de kwaliteit en ze halen makkelijk play-off 1", besloot de winger van Eupen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties