Peter Maes na de nederlaag op Virton: "Het was terecht"

Dante Bellon
| 0 reacties
Peter Maes na de nederlaag op Virton: "Het was terecht"

Peter Maes trok de nederlaag van zijn team Lommel nooit in twijfel.

Op bezoek bij Excelsior Virton opende Lommel nochtans de score na bijna twintig minuten voetballen. Maar in het laatste kwartier van de wedstrijd trok Virton de zege toch nog over de streep. Het werd 3-1. Geen nieuw succes na de 3-2-overwinning tegen OH Leuven voor Maes.

"Onze start was lastig. Al na drie minuten krijgen we een kopbal op de lat", begon Peter Maes de persconferentie. "Het klopt dat Virton kansen kreeg, maar wij openden de score. We speelden op zich nog wel goed."

Dan toch tegen de grond

Met de rug tegen de muur had Excel geen andere keuze dan er vol voor te gaan. "We wisten pertinent dat onze tegenstander veel druk ging zetten. Dat koste ons moeite en bracht ons soms in de problemen. Ons spel zwakte af."

De gelijkmaker kwam dan twaalf minuten voor tijd op het bord. "De verdediging deed het heel goed tot dan. Daarna is het logisch dat we al onze krachten bundelen en dat het fout kan uitdraaien. Mijn jongens hebben alles gegeven. Uiteindelijk kwamen er ruimtes waar Virton van kon profiteren. Het is een logisch resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties