🎥 Ligue 1: PSG heeft geen kind aan Saint-Etienne

Dennis Rosiers

PSG kwam zondag op bezoek bij Saint-Etienne nooit in de problemen. Een vroeg doelpunt van Paredes en een rode kaart voor Saint-Etienne zette de Parijzenaars in een zetel. Ze haalden het uiteindelijk met 0-4 tegen Saint-Etienne.

Leandro Paredes scoorde na negen minuten spelen de 0-1 met een strak schot. Na 25 minuten was de wedstrijd voorbij, wanneer Saint-Etienne-speler Aholou rood pakte na een wel erg drieste tackle op diezelfde Leandro Paredes.

Vlak voor de pauze verdubbelde de onvermijdelijke Mbappé de score, op aangeven van Neymar. De vijfde wedstrijd op rij waarin de Franse superster de weg naar doel vindt.

In een overbodige tweede helft liep PSG uit naar 0-4 na doelpunten van Icardi (72') en alweer Mbappé (89').