Coucke komt nog eens toelichting geven: "Verkopen? Geen sprake van!"

Coucke komt nog eens toelichting geven: "Verkopen? Geen sprake van!"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat nog niet waar Marc Coucke dacht dat ze twee jaar na zijn overname zouden staan. De voorzitter van paars-wit reageert in het weekblad Humo op de situatie bij zijn club. En op de geruchten.

Zo doet er een hardnekkig gerucht de ronde dat Coucke er binnenkort genoeg van zou hebben. "Verkopen? In geen geval”, reageert Coucke. “We gaan ons project doen slagen. Het klopt dat ik bij Anderlecht nog niet iedereen mee heb, maar die mensen proberen we te overtuigen. Ik vind ons project nog altijd fantastisch, maar besef nu dat we er pas erkenning voor zullen krijgen wanneer we succes boeken."

"Daarom die open brief waar ik 100 procent achter sta. Er staat een stevige structuur en we weten goed waar we naartoe willen. Die 27 miljoen euro verlies op de jaarrekening? Dat is door de prestaties in het verleden – ook vorig seizoen – en het missen van Europees voetbal. Onze middelen zijn niet oneindig, maar dat wil niet zeggen dat we op de tiende plaats moeten staan."

Coucke heeft heel wat veranderingen doorgevoerd. "We werken echt keihard. Ik doe bij Anderlecht wat ik bij al mijn bedrijven doe: de juiste mensen op de juiste plaats zetten. Bij sommige onderhandelingen is het belangrijk dat de voorzitter erbij is, maar als we Kompany, Vercauteren, Zetterberg en Verschueren hebben, moet ik niet zeggen wie onze nieuwe rechtsachter moet worden. Er woedt hier geen interne strijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties