Tottenham denkt aan ruildeal om Piatek te contracteren

Redactie
Tottenham denkt aan ruildeal om Piatek te contracteren
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Tottenham denkt aan ruildeal om Piatek te contracteren

Tottenham is door de blessure van Harry Kane op zoek naar een nieuwe aanvaller. Het denkt daarbij aan Piatek van Milan, maar is niet bereid om de gevraagde som van 30M euro te betalen. Het wil daarom Wanyama, Lamela of Foyth in een deal betrekken volgens Italiaanse bronnen.

Sprokkels

Ierland heeft nu al nieuwe bondscoach

Het uitstel van het EK 2020 naar de zomer van 2021 zorgt bij diverse landen voor problemen in verband met contracten van de bondscoach. Bij Ierland is de knoop doorgehakt: Stephen Kenny neemt over en moet het land naar het EK loodsen via de barrages.


UEFA bekijkt opties om Europees seizoen uit te spelen

De UEFA bekijkt alle opties momenteel. Daarbij ligt mogelijk ook een Final Four van de Champions League opnieuw op tafel.


Bekende ref in Duitsland pakt nu zelf rode kaarten ... in FIFA

De bekende ref Deniz Aytekin is dankzij zijn zoon van twaalf ondertussen beginnen FIFA spelen. "Ik kom vaak te laat in mijn tackles en heb al veel rode kaarten gepakt", klinkt het in BILD.


FIFA gaat ook maatregelen treffen

Ook de FIFA is nu volop bezig met kijken naar maatregelen in nasleep van het coronavirus. Zo wordt aangewezen om geen wedstrijden te spelen in juni 2020 in de internationale kalender die er dan is.


Gaat de maximumleeftijd voor Olympisch voetbaltoernooi omhoog?

Het Olympisch voetbaltoernooi zal niet in 2020, maar wel in 2021 worden gespeeld. En dat heeft mogelijk ook zijn gevolgen op de leeftijden. Normaal gezien mogen spelers tot 23 jaar meespelen in dat toernooi, maar dat zal mogelijk 24 jaar worden. De FIFA zal daarover samen zitten.


Waasland-Beveren laat Kobayashi naar huis vertrekken

Waasland-Beveren heeft volgens Het Laatste Nieuws toestemming gegeven aan Yuki Kobayashi om terug te keren naar zijn eigen land. 


'Gek plan Premier League-club'

In de Engelse media een wel héél vreemd bericht: minstens één club uit de Premier League zou voorgesteld hebben de competitie uit te spelen in China. 


Wat met Eredivisie?

De Eredivisie gaat vooralsnog door, maar AZ, PSV en Ajax zouden er liefst mee ophouden. Feyenoord vindt het nog te vroeg om te beslissen.


KAS Eupen heeft nieuwe chef opleiding

Bernd Rauw is de nieuwe chef opleiding bij KAS Eupen. Dat laat alvast Het Laatste Nieuws weten. Rauw is een ex-jeugdspeler van Standard.


Ploegmaat Vermaelen heeft corona

Met Gotoku Sakai is nu ook een ploegmaat van Thomas Vermalen bij het Japanse Vissel Kobe besmet geraakt met corona.


Genk laat wie wil naar huis trekken

Ook bij KRC Genk hebben ze inmiddels besloten dat de buitenlanders die dat willen naar hun eigen land mogen afreizen in afwachting van het einde van de coronacrisis. Ze zullen wel intensief opgevolgd worden.


UEFA komt deze week samen, plan ligt op tafel

De UEFA zal deze week via een nieuwe conference call bekijken wat er mogelijk is voor de afwikkelingen van de diverse Euroepse competities. UEFA-baas Ceferin trekt daarbij de kaart dat alles voor 30 juni moet afgehandeld zijn - de Premier League had al een plan tot half juli klaarliggen.


Drukke agenda voor Pro League donderdag

Donderdag staat een ­nieuwe raad van bestuur van de Pro ­League geprogrammeerd. Het zal een videoconference call worden met een héél drukke agenda. De toekomst van de competitie, de afwikkeling van dit seizoen én een en ander over de tv-gelden. 


Geetbets niet eerste, maar wel kampioen

Opmerkelijk: in de derde provinciale A in Brabant is Geetbets kampioen. Ze stonden tweede op een punt van de leider, maar hadden een match minder gespeeld.


MVV Maastricht en Fuat Usta scheiden na dit seizoen

De wegen tussen MVV Maastricht en Fuat Usta scheiden na dit seizoen. Dat heeft de club uit Maastricht bekendgemaakt.


Torhout haalt speler op bij Knokke

Francis Cathenis trekt van Knokke naar Torhout. Dat hebben de West-Vlamingen bekendgemaakt in een persbericht.


Steeds meer mensen in de bres tegen Corona

In Spanje en Italië is de Corona-crisis enorm hard aan het toeslaan. Steeds meer solidariteit treedt ondertussen op. Zo worden her en der maskers gemaakt en doneerde Almeria 1,2 miljoen euro. 


Legende Atlético overleden

José Luis Capon - toch wel een legende voor Atlético Madrid - is overleden ten gevolge van het Corona-virus. RIP, José! 


Nationaal stadion Wales wordt ziekenhuis

Het Millenium Stadium - dat is het nationale stadion van Wales - verandert in een ziekenhuis met 2000 bedden voor mensen die besmet zijn met het coronavirus.


Enorme besparingen bij Juventus

Juventus zorgt voor een enorme besparing de komende maanden. In afspraak met staf en spelers zou het in totaal gaan over niet minder dan 90 miljoen euro tot eind juni. 


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties