PSG komt 3-0 achter tegen voorlaatste, stevent dankzij zeventienjarig toptalent af op zege, maar moet uiteindelijk toch vrede nemen met punt

Simon Wauters
| 2 reacties

PSG heeft zaterdagavond een dolle match beleefd in Amiens. De club uit de hoofdstad kende een bijzonder lastige avond.

PSG heeft een straatlengte voorsprong op de nummer twee in de Ligue 1 en Amiens staat voorlaatste. Toch kwam de thuisploeg 3-0 voor na veertig minuten. Op slag van rust milderde Herrera tot 1-3.

In de tweede helft eiste  Tanguy Kouassi de hoofdrol op. De zeventienjarige centrale verdediger scoorde twee keer op vijf minuten tijd. Straffe kost. 3-3. Mauro Icardi zorgde een kwartier voor tijd de 3-4.

In de blessuretijd maakte Amiens alsnog gelijk. Wat een wedstrijd.