Voorzitter van Brescia laat opnieuw van zich horen: "Laat ze zuurstoftanks en beademingsapparatuur naar onze stad sturen"

Nils Wens
| 0 reacties
Voorzitter van Brescia laat opnieuw van zich horen: "Laat ze zuurstoftanks en beademingsapparatuur naar onze stad sturen"
Foto: © photonews

De voorzitter van Brescia heeft besloten om weer uit de stilte te komen. Hij hoopt dat het seizoen niet meer hervat zal worden.

Massimo Cellino, de voorzitter van Brescia, hoopt niet dat er nog gevoetbald zal worden in de Serie A. Ook begin maart liet hij al weten dat hij hoopt dat dit seizoen niet meer hervat zal worden. Hij geeft een interview in La Gazzetta dello Sport.

"Het gaat over de gezondheid en de redding van het voetbalsysteem. Het is beslissend om weer op de rails te komen. Het is krankzinnig om te denken dat we dit seizoen kunnen afwerken. Ze gaan ons om de dag laten spelen? Of heeft de UEFA ook de macht om de dagen te verlengen en ze 72 uur te laten duren? Laat ze zuurstoftanks en beademingsapparatuur naar onze stad sturen," zei de voorzitter.

"Claudio Lotito (president van Lazio) schreeuwde vorige keer tegen me: "Je wilt niet terug spelen om jezelf te redden." Hij gaat veel moeite doen om het seizoen te laten hervatten, omdat hij denkt dat hij de titel gaat winnen. Ik vind het niet erg om te degraderen. We verdienen het en ik heb fouten gemaakt. Ik heb het over het algemeen belang. (...) Als ze ons dwingen om opnieuw te beginnen, ben ik bereid om het team niet meer te laten spelen uit respect voor de mensen van Brescia en hun geliefden die er niet meer zijn," concludeerde Massimo Cellino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties