Done deal: Antwerp plukt beloftevolle doelman weg bij KV Mechelen

Jens Nimmegeers
| 9 reacties
Done deal: Antwerp plukt beloftevolle doelman weg bij KV Mechelen

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Bij Antwerp lopen de contracten van Sinan Bolat, Jens Teunckens en Yves De Winter deze zomer af en dus is de club op zoek naar vervangers. De eerste is ondertussen al aangetrokken.

Stijn Cloodts is een 18-jarige doelman die overkomt van KV Mechelen. De jonge doelman kwam ook al voor diverse nationale jeugdploegen. Cloodts doorliep ook de jeugdreeksen bij Anderlecht, vooraleer naar KV Mechelen te verkassen.

Het is de bedoeling dat Cloodts aansluit bij de beloftenkern. Maar doordat alle doelmannen einde contract zijn dit seizoen, bestaat de kans dat Cloodts al meteen doorgeschoven zal worden.

Alles zal afhangen van Jens Teunckens. De doelman is het beu om op de bank te zitten bij Antwerp en wil meer speelgelegenheid, maar Antwerp kan de optie in zijn contract nog lichten. Dat zou betekenen dat Teunckens nog een jaartje langer bij Antwerp zal blijven.

Of dat als tweede doelman achter Sinan Bolat zal zijn, is nog niet zeker. De Turkse doelman heeft al aangegeven open te staan voor een verlengd verblijf, maar heeft vooralsnog niet bijgetekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties