Beerschot zet vol in op de jeugd: ex-profs Dosumnu, Pacovski, Magerman... werden aangetrokken

Beerschot zet vol in op de jeugd: ex-profs Dosumnu, Pacovski, Magerman... werden aangetrokken
Foto: © photonews

Beerschot zet in op de jeugdwerking. Dat werd al duidelijk met het halen van Davy De Smedt als jeugdcoördinator. Maar intussen heeft die niet stilgezeten. De structuur werd uitgebreid en er kwam heel wat schoon volk afgezakt naar het Kiel om een professionele omgeving te creëren.

Beerschot haalt Peter Ringoet die de overstap maakt van Sporting Lokeren.  Hij wordt de nieuwe coördinator U13-U16 elite. “Het faillissement van Lokeren heeft een onvoorzien einde gemaakt aan mijn werk. Maar Ik ben vooral blij en ook fier dat er een nieuwe uitdaging voor mijn deur staat. Respect, drive en doorzettingsvermogen zijn mijn handelsmerk. Ik mag me nu nog geen rat noemen maar ik ga deze titel proberen verdienen", reageert hij op de clubwebsite.

Daarnaast versterkt ook Tim Scheers de rangen, die overkomt van Londerzeel. Hij wordt sportief coördinator van de elite U10-U12. Peter Torfs, Serge Maerten en Rachid Gharmoui zijn drie nieuwe teamcoaches.

Frank Magerman en Tosin Dosunmu zijn 2 ex-profs met de nodige ervaring en kennis van het jeugdvoetbal. Frank Magerman zal mee de trainingen leiden van de Elite U15 en U16. Tevens zal hij ook aan de slag gaan als linietrainer van de middenvelders.

Tosin Dosunmu gaat aan de slag als linietrainer van onze aanvallers U15-U21. "Met zijn jarenlange ervaring op het hoogste niveau en een neus voor doelpunten gaat hij onze toekomstige topschutters met raad en daad bijstaan. Met Tome Pacovski en Sam Vermeylen werden er twee ex-profs toegevoegd aan onze staf doelmannentrainers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties